Een Rayman Remake staat op de planning

-

Volgens Insider Gaming is Ubisoft hard aan het werk om een Rayman Remake te maken. Dit nieuws komt na de onstuimige berichtgeving rondom Ubisoft Montpellier.

Ubisoft die iets doet met de Rayman-IP is groot nieuws an sich, dus laat staan dat ze daadwerkelijk een nieuwe game produceren. Volgens Insider Gaming is dit wel het geval. Het gaat om een remake van de eerste Rayman-game. Onder de codenaam 'Project Steambot' gaat men bij Ubisoft Milan aan de slag. Ondanks dat dit een positieve verrassing is voor de Rayman-fans, is niet iedereen bij Ubisoft even blij. Dit heeft namelijk te maken met de inclusie van Michel Ancel. Hij is aan boord gehaald als een consultant, maar veel medewerkers willen weinig met Ancel te maken hebben, nadat de beste man flinke aantijgingen over zich heen heeft gekregen met betrekking tot de giftige werkcultuur bij Ubisoft. Het nieuws over de Rayman Remake komt na de ontmanteling van de studio achter de meest recente Prince of Persia-game. Volgens Insider Gaming zijn diverse leden van Ubisoft Montpellier verplaatst naar Ubisoft Milan om daar verder te werken aan het Rayman-project. Andere leden worden toegewezen aan de ontwikkeling van Beyond Good & Evil 2 en de volgende Ghost Recon-game.

De laatste keer dat we Rayman mochten verwelkomen was in de derde DLC van Mario + Rabbids Sparks of Hope. De laatste mainline Rayman-game lanceerde oorspronkelijk in 2013. Check hier onze review van Rayman Legends.

Wat hoop jij te zien van de mogelijke Rayman Remake? Ubisoft heeft verder nog niet reageerd op de claims van Insider Gaming.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Rayman Legends

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

29 augustus 2013

Reviewscore:

Platforms:

PC
X360
PS3
Wii U
PSV
PS4
XONE
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord