Eerste Hogwarts Legacy patch beschikbaar voor pc en Xbox

Geplaatst:

De eerste grote patch voor Hogwarts Legacy is vandaag beschikbaar voor de pc en Xbox Series. De patch lost een aantal problemen op, maar PS5-spelers moeten nog een week wachten op de patch.

Hogwarts Legacy werd in de reviews goed beoordeeld, maar kende toch wat stabiliteits- en optimalisatieproblemen voor de pc. Een aantal errors rondom het opslaan van de game, crashes en performance-problemen worden in de patch opgelost. Daarnaast is het probleem rondom de audio in sommige cutscenes verholpen en krijg je nu wel toegang tot de side quests die beginnen met een bericht, oftewel de Owl Post. Als het gaat om de Xbox Series valt het op dat de Fidelity Modus is aangepast. De update moet ervoor zorgen dat Hogwarts Legacy op deze modus beter presteert. Voor de PlayStation 5 heeft Hogwarts Legacy momenteel problemen rondom bepaalde achievements. Om dit direct op te lossen, wordt de patch verschoven naar volgende week. Wil je graag de volledige lijst lezen? Dan vind je de link bij de brondvermelding onder dit nieuwsbericht.

Als je hulp nodig hebt met het verkrijgen van je pre-order items in Hogwarts Legacy dan hebben wij een guide voor je klaar staan. Ben je al lekker op weg in de game, dan kun je in onze Hogsmeade guide lezen wat je allemaal kunt vinden en doen in het dorp.

Hogwarts Legacy is te spelen via de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. De PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch-versie van de game zijn uitgesteld naar 4 april en 19 juli.

Bron: Portkey Games support

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord