Guide: Zo krijg je de pre-order items van Hogwarts Legacy

Geplaatst: 13 februari 2023 15:00

Hogwarts Legacy is nu uit op de PlayStation 5, Xbox Series en pc. In mijn artikel ‘Alles wat je moet weten over Hogwarts Legacy’ vertelde ik dat mensen met de Deluxe of Collectors Edition van de game ook verschillende pre-order bonussen krijgen. Dit was de Dark Arts Pack, die een Dark Arts Cosmetic Set, een Thestral Mount en Dark Arts Battle Arena geeft. Als je je Harry Potter Fanclub-account linkt aan je Warner Bros. game account krijg je ook een uniek uniform wat je personage kan dragen. Toen ik Hogwarts Legacy voor het eerst opstartte dook ik meteen in mijn gear scherm om mijn look te veranderen, alleen waar ik ook keek de outfits waren nergens te bekennen. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen en hier leg ik uit hoe deze pre-order items werken in Hogwarts en hoe je ze aan kan trekken.

Het claimen van je Collectors of Deluxe edition pre-order bonussen


Het claimen van je pre-order bonussen van de Collectors en Deluxe editions is simpel. Voor het eerst bij het opstarten van Hogwarts Legacy krijg je verschillende pop-ups van je pre-order items en dat ze in je game te vinden zijn. Mensen met de PlayStation-versie van de game krijgen ook een melding als de exclusieve Haunted Hogsmeade Shop-quest in hun game beschikbaar is.

Hogwarts Legacy preorder items guide Haunted Hogsmeade Shop Quest

Het linken van je Harry Potter Fanclub en Warner Bros. gamesaccount

Ik raad ook aan om je Harry Potter Fanclub-account te linken met Warner Bros. games. Dit geeft je een supergaaf schooluniform, de Fan-atic School Robe, dat er echt zo mooi uitziet in Hogwarts Legacy. Als je nog een Harry Potter Fanclub-account hebt moet je dat dus eerst aanmaken. Mensen die een account hadden met voorganger Pottermore kunnen al hun gegevens, inclusief vragenlijst antwoorden, overzetten naar hun nieuwe account. Dit is alleen mogelijk als je hetzelfde e-mailadres gebruikt. Volg de stappen van het aanmaken van je account en dan is die stap klaar. Ga dan naar wizardingworld.com en log in met je Potter Fanclub-account. Ga dan naar wizardingworld.com/legacyconnect en daar krijg je stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om de accounts met elkaar te linken. Zo moet je gesorteerd worden in een huis, je toverstok bepalen en een Warner Bros. Gamesaccount aanmaken en die verbinden met je Potter-account.

Als je bang bent dat je door het invullen van de vragenlijsten verplicht wordt om een bepaalde toverstok te gebruiken of een huis te kiezen is dat totaal niet nodig. Je bent nog steeds vrij om je eigen weg te bepalen in Hogwarts Legacy. Bij het opstarten van Hogwarts Legacy krijg je de vraag of je Hogwarts Legacy wil linken aan je account. Log nog één keer in of scan de qr-code als je de app hebt en je bent klaar. Je krijgt dan een melding dat het uniform samen met een masker beschikbaar is in jouw Hogwarts Legacy-game.

Hogwarts Legacy preorder items guide

Het gebruiken van je pre-order items

Zo je hebt alles kunnen claimen wat er te claimen valt en je wil graag nieuwe looks uitproberen, maar de items staan niet in je gearlijst waar je ook kijkt. Dit komt omdat alle pre-order itemskins zijn die alleen je look veranderen en niet je attributen (verdediging, aanval en health) aanpassen zoals je gear doet. Om de pre-order items aan te trekken moet je eerst je gear uitkiezen. Onder aan de pop-up van je gear omschrijving zie je ‘change appearance staan’ met een button prompt erbij voor de PlayStation is dat de Square Button, bij pc de F key en de X button op de Xbox. Druk hierop en dan kom je in het collections menu waar je onder andere pre-order items en andere skins die je tot nu toe hebt gevonden kan vinden. Kies degene die je wilt en je bent klaar!

Voor de Hippogriff en Thestral Mount moet je eerst de mounts vrijspelen. Dit kan pas als je personage level 17 is. Zodra je dat hebt gehaald volgt de optie om de quest ‘The High Keep’ te doen. Doe de quest en je speelt daarmee je flying mount vrij, waarmee je, net als met de kleding skins, het uiterlijk kan veranderen.

Hogwarts Legacy preorder items guide 1Hogwarts Legacy preorder items guide 1

Dit was mijn guide over waar je je pre-order items kan vinden van Hogwarts Legacy vinden en gebruiken. Lees hier mijn Hogwarts Legacy review met al mijn bevindingen over deze game!

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord