Trailer: Exclusieve PlayStation quest Hogwarts Legacy onthuld

Geplaatst: 14 september 2022 00:50

Warner Bros. toverde tijdens de State of Play een nieuwe Hogwarts Legacy trailer uit de hoge hoed. De trailer toont de exclusieve quest die in de PlayStation-versies beschikbaar is.

Eerder deze maand werden de common rooms van Hogwarts Legacy getoond. State of Play bracht ons nieuwe gameplaybeelden van Hogwarts Legacy die vooral interessant zijn voor PlayStation-gebruikers. In de trailer komen we namelijk meer te weten over een quest die exclusief beschikbaar is voor de PlayStation versies van de game. Madam Mason verkoopt haar toko, maar doet dat niet zomaar. Er ligt namelijk een addertje onder het gras. Jij bent de aangewezen persoon om het geheim van de behekste winkel te ontrafelen.

De magische wereld van Hogwarts Legacy verschijnt 10 februari 2023 voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. De quest die vandaag getoond is, is enkel beschikbaar op de PlayStation consoles.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord