Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum 10 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Exclusieve PlayStation quest Hogwarts Legacy onthuld

Warner Bros. toverde tijdens de State of Play een nieuwe Hogwarts Legacy trailer uit de hoge hoed. De trailer toont de exclusieve quest die in de PlayStation-versies beschikbaar is.

Eerder deze maand werden de common rooms van Hogwarts Legacy getoond. State of Play bracht ons nieuwe gameplaybeelden van Hogwarts Legacy die vooral interessant zijn voor PlayStation-gebruikers. In de trailer komen we namelijk meer te weten over een quest die exclusief beschikbaar is voor de PlayStation versies van de game. Madam Mason verkoopt haar toko, maar doet dat niet zomaar. Er ligt namelijk een addertje onder het gras. Jij bent de aangewezen persoon om het geheim van de behekste winkel te ontrafelen.

De magische wereld van Hogwarts Legacy verschijnt 10 februari 2023 voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5. De quest die vandaag getoond is, is enkel beschikbaar op de PlayStation consoles.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?