Trailer: Nieuwe beelden Hogwarts Legacy getoond tijdens gamescom

Geplaatst:

Ook Hogwarts Legacy kon niet ontbreken tijdens gamescom Opening Night Live. We kregen vanavond nieuwe beelden te zien.

We weten inmiddels al een week dat de releasedatum van Hogwarts Legacy in 2023 ligt. Vanavond hebben we tijdens gamescom Opening Night Live nieuwe beelden kunnen zien van de game. Zo zien we hoe de jonge tovenaars de Crucio-spreuk gebruiken om tegen monsters te vechten. Zo zien we verschillende skeletten, maar ook een grote trol. Aan het einde van de trailer kunnen we zien dat je de Digital Deluxe Edition kunt pre-orderen. Als je dit doet, krijg je het Dark Arts Pack, dat bestaat uit een Thestral Mount, Dark Arts Cosmetic Set en Dark Arts Battle Arena, een Onyx Hippogriff Mount, Dark Arts Garrison Hat en 72 uur eerder toegang tot de game.

Hogwarts Legacy verschijnt Hogwarts Legacy is beschikbaar vanaf 10 februari 2023 voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Vanaf 25 augustus kun je een pre-order plaatsen voor de game.

Bron: gamescom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord