Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum 10 februari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Hogwarts Legacy lanceert in 2023

Hogwarts Legacy gaat dit jaar het levenslicht niet meer zien. Warner Bros. heeft aangekondigd dat de actie/RPG in 2023 lanceert.

Games worden ook dit jaar nog vaak uitgesteld. De actievolle RPG kon er ook niet aan ontkomen. Hogwarts Legacy is uitgesteld naar 2023. Dit is niet de eerste keer dat deze titel uitgesteld wordt. De ontwikkelaar is erg gedreven om ervoor te zorgen dat spelers met de game aan de slag kunnen, maar ze hebben simpelweg nog wat meer tijd nodig. De tijd die ze nu krijgen, moet ervoor zorgen dat Hogwarts Legacy een nog betere ervaring wordt voor alle spelers. Als goedmakertje krijgen we wel de releasedatum te horen. In februari kun je de wereld van Hogwarts verkennen.

Bekijk hier gameplay van Hogwarts Legacy op de PS5.

Hogwarts Legacy is beschikbaar vanaf 10 februari 2023 voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Nintendo Switch-versie verschijnt op een andere datum.

BRON Warner Bros.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?