Hogwarts Legacy lanceert in 2023

Geplaatst: 12 augustus 2022 20:21
-

Hogwarts Legacy gaat dit jaar het levenslicht niet meer zien. Warner Bros. heeft aangekondigd dat de actie/RPG in 2023 lanceert.

Games worden ook dit jaar nog vaak uitgesteld. De actievolle RPG kon er ook niet aan ontkomen. Hogwarts Legacy is uitgesteld naar 2023. Dit is niet de eerste keer dat deze titel uitgesteld wordt. De ontwikkelaar is erg gedreven om ervoor te zorgen dat spelers met de game aan de slag kunnen, maar ze hebben simpelweg nog wat meer tijd nodig. De tijd die ze nu krijgen, moet ervoor zorgen dat Hogwarts Legacy een nog betere ervaring wordt voor alle spelers. Als goedmakertje krijgen we wel de releasedatum te horen. In februari kun je de wereld van Hogwarts verkennen.

Bekijk hier gameplay van Hogwarts Legacy op de PS5.

Hogwarts Legacy is beschikbaar vanaf 10 februari 2023 voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De Nintendo Switch-versie verschijnt op een andere datum.

Bron: Warner Bros.
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Ontwikkelaar:

Avalanche Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

10 februari 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord