Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum Q4 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Next-gen beelden Hogwarts Legacy onthuld op PS5

Sony heeft nieuwe beelden van Hogwarts Legacy op de PlayStation 5 getoond. Deze trailer laat ons zien hoe de game eruitziet op de next-gen console.

Voor veel Harry Potter-fans is Hogwarts Legacy dé game om dit jaar naar uit te kijken. Zeker na de onthulling van de eerste gameplaybeelden van Hogwarts Legacy liggen de verwachtingen bij fans hoog. Hoewel we nog even moeten wachten op de game, weten we wel dat Hogwarts Legacy geen microtransacties krijgt en dat het ook geen multiplayer Harry Potter-game wordt. Wat we nu echter wel weten, is hoe de game eruitziet op de PlayStation 5. Sony heeft namelijk een nieuwe trailer online gezet waarin we kunnen zien wat we van Hogwarts Legacy kunnen verwachten op de next-gen console van Sony. Met een mix van gameplaybeelden en voorgerenderde cinematics in 4K ziet de game er in ieder geval prachtig uit. Daarnaast krijgt de Light Bar van de PS5 DualSense-controller een andere kleur, afhankelijk van het Zweinstein-huis waar jij aan toebehoort. De haptic feedback in de controller zorgt ervoor dat je tijdens wilde ritten alles voelt en de Adaptive Triggers zorgen voor extra immersie tijdens het doen van je toverspreuken. Tot slot zorgt 3D audio ervoor dat je compleet wordt ondergedompeld in de Wizarding World.

Hogwarts Legacy verschijnt tijdens de feestdagen voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Sony

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?