Hogwarts Legacy krijgt geen microtransactions

Geplaatst:

Hogwarts Legacy krijgt geen microtransactions, liet Chandler Wood onlangs weten via Twitter. Fans reageren uiteraard erg positief op dit bericht.

Er worden vandaag de dag nog maar weinig games gemaakt die helemaal geen microtransactions bevatten. Dit zorgt regelmatig voor irritatie en discussies binnen de gaming community. Gelukkig voor de fans heeft Chandler Wood onlangs op zijn Twitter kanaal laten weten dat de langverwachte game Hogwarts Legacy geen microtransactions gaat krijgen. De reacties hierop zijn dan ook erg positief en enthousiast. Tijdens de State of Play afgelopen week toonde de ontwikkelaar gameplay beelden van de actie RPG. Zo kregen we meteen wat meer inzicht in hoe de game vorm gaat krijgen en welke functionaliteiten we kunnen verwachten.

Hogwarts Legacy staat gepland voor een launch rond de feestdagen in 2022 en komt dan uit voor de pc, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord