Hogwarts Legacy

  • Ontwikkelaar Avalanche Studios
  • Eerste releasedatum Q4 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: Hogwarts Legacy uitgesteld naar 2023

Het lijkt erop dat de Harry Potter-game Hogwarts Legacy voorlopig nog niet in de winkelschappen verschijnt. De game is vermoedelijk uitgesteld tot 2023.

Krijg je al een soort déjà vu-gevoel? Dat kan goed kloppen. Ongeveer een jaar geleden werd Hogwarts Legacy uitgesteld tot 2022. Nu eindelijk de magische drie tweeën in het jaartal staan, lijkt het er echter op dat we nóg een jaartje langer moeten wachten. In de Sacred Symbols-podcast gaf podcasthost Colin Moriarty aan dat hij achter de schermen heeft gehoord dat er wat problemen met de game zijn. Daardoor zou de game dit jaar niet meer kunnen verschijnen. Moriarty was niet heel open over waar hij het nieuws gehoord had en wist ook niet te vertellen wat voor soort problemen de game plagen. Neem dit gerucht, zoals ieder ander gerucht, dus met een korreltje zout.

onbekend

Avalanche Studios heeft nog niet gereageerd op het gerucht. Heb jij er moeite mee om eventueel weer een jaartje extra te wachten op Hogwarts Legacy en ga je alle Harry Potter-films marathonnen om de pijn te verzachten? Laat het ons weten in de reacties!

Over auteur NilsHoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?