Trailer: Hogwarts Legacy common rooms onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2022 14:25

In het kader van Back to Hogwarts 2022 zijn er nieuwe beelden onthuld van Hogwarts Legacy. De beelden tonen onder meer de common rooms van de vier afdelingen.

Het duurt nog even voordat je als leerling Hogwarts kunt betreden, maar dat komt goed uit. Tot die tijd kun je je namelijk druk maken over de afdeling waar je je bij moet gaan voegen. Je hebt het helaas niet zelf voor het kiezen aangezien de Sorting Hat je lot in handen heeft, maar in onderstaande trailer kun je wel alvast zien hoe de common rooms van Hufflepuff, Slytherin, Ravenclaw en Gryffindor eruit zien. Daar blijft het echter niet bij, want de trailer toont ook een aantal andere locaties de in Hogwarts Legacy zullen zitten.

Als je lid bent van de Harry Potter fanclub, dan kun je je account linken met je Warner Bros. account. Door dit te doen kun je je toverstaf en afdeling importeren naar Hogwarts Legacy. Daarnaast unlock je ook een special masker en ontvang je een afdelingsmantel om je personage helemaal compleet te maken.

Hogwarts Legacy lanceert op 10 februari 2023 voor pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Wizarding World
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 februari 2023

Ontwikkelaar

Avalanche Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord