Elden Ring verkoopt 12 miljoen eenheden

Geplaatst: 16 maart 2022 12:57

Elden Ring is een groot succes, dit horen we al een tijdje. Bandai Namco en Fromsoftware hebben echter nu de exacte verkoopcijfers vrijgegeven.

Er zijn namelijk meer dan 12 miljoen eenheden van Elden Ring verkocht. De game is nog geen maand uit en heeft nu al zeer indrukwekkende cijfers geboekt. Zoals je wellicht gelezen hebt in de Nachtbraker van 15/03 is Elden Ring de grootste nieuwe IP sinds Ubisoft's The Division. Het Elden Ring Twitter-account bedankt de spelers voor het aanschaffen van de actie/RPG. Elden Ring valt bij zowel critici als de fans goed in de smaak. Bekijk hier de review van Elden Ring. Wil je meer leren over Elden Ring zonder spoilers? Bekijk dan hier alles wat je moet weten over Elden Ring.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord