Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Elden Ring verkoopt 12 miljoen eenheden

Elden Ring is een groot succes, dit horen we al een tijdje. Bandai Namco en Fromsoftware hebben echter nu de exacte verkoopcijfers vrijgegeven.

Er zijn namelijk meer dan 12 miljoen eenheden van Elden Ring verkocht. De game is nog geen maand uit en heeft nu al zeer indrukwekkende cijfers geboekt. Zoals je wellicht gelezen hebt in de Nachtbraker van 15/03 is Elden Ring de grootste nieuwe IP sinds Ubisoft's The Division. Het Elden Ring Twitter-account bedankt de spelers voor het aanschaffen van de actie/RPG. Elden Ring valt bij zowel critici als de fans goed in de smaak. Bekijk hier de review van Elden Ring. Wil je meer leren over Elden Ring zonder spoilers? Bekijk dan hier alles wat je moet weten over Elden Ring.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?