Elden Ring

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 25 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Elden Ring wereldwijd meer dan 16 miljoen keer verkocht

Elden Ring is wereldwijd meer dan 16 miljoen keer verkocht. Dat heeft Bandai Namco aangekondigd in hun laatste kwartaalcijfers.

De nieuwste game van ontwikkelaar Fromsoftware kwam in februari uit en werd zeer goed ontvangen. Bram noemde Elden Ring in zijn review zelfs de magnum opus van de ontwikkelaar. In maart, een maand na de release, was de game al 13,4 miljoen keer verkocht. In de laatste drie maanden zijn weer 3,2 miljoen games verkocht. Uit de kwartaalcijfers blijkt dat de omzet van Bandai Namco na de release van Elden Ring met 21,5 procent is gestegen in vergelijking met vorig jaar en het aantal verkochte games zelfs met 54,6 procent.

Elden Ring10

Elden Ring is nu beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?