Elden Ring wint GOTY tijdens The Game Awards

Geplaatst: 9 december 2022 05:15
-

Het was een geweldige show en een geweldige game mag als winnaar naar huis. Elden Ring heeft de GOTY-award gewonnen tijdens The Game Awards.

De competitie was niet niks dit jaar. Vooral God of War: Ragnarök claimde veel prijzen, maar Elden Ring heeft de GOTY-award te pakken. Game Director Hidetaka Miyazaki en een aantal van zijn collega's kwamen op het podium om de award te accepteren. Hij bedankt de fans en laat weten dat hij nog lang niet klaar is met games maken. Hij belooft verder dat Elden Ring ook nog genoeg content krijgt in de toekomst. Op het allerlaatste kwam er nog een jochie op het podium die iets zei over Bill Clinton. Ja, ik weet ook niet wat hij daar deed.

Check hier onze review van Elden Ring. Zin om te spelen? De multiplayer-update van Elden Ring is nu beschikbaar.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Ontwikkelaar:

FromSoftware

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

25 februari 2022

Beste game van 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord