Trailer: Elden Ring krijgt gratis multiplayer Colosseum Update

Geplaatst: 6 december 2022 20:42
-

Elden Ring opent het strijdtoneel voor haar spelers. In de gratis Colosseum Update kun je aan de slag met actievolle PvP-gevechten.

Multiplayer is altijd een groot onderdeel geweest van de Fromsoftware-games en dat is niet veranderd in Elden Ring. Nu gaan de poorten open van de gigantische arena's. Deze stonden al sinds de lancering van Elden Ring klaar op de map, maar de deuren bleven destijds gesloten. Nu kun je andere spelers daar uitdagen voor intense PvP-gevechten. Je hoeft dit niet per se alleen te doen. Je kunt 3v3 spelen en je kan je eigen Summons meenemen. Dit zijn AI-gecontrolleerde NPC's die dienen als jouw teamgenoten. De arena's zijn te vinden in Limgrave, Leyndell en Caelid. De update lanceert op 7 december.

Bekijk hier onze review van Elden Ring. Wellicht dat we tijdens The Game Awards meer te horen krijgen over potentiële Elden Ring DLC.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Bandai Namco
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Ontwikkelaar:

FromSoftware

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

25 februari 2022

Beste game van 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord