Gerucht: Meerdere DLC's voor Elden Ring aanstaande

Geplaatst:

Als je net zoals ik veel te veel tijd in Elden Ring gestoken hebt en op zoek bent naar een excuus om er terug in te duiken, dan is het volgende gerucht hoopvol: er komen meerdere DLC's naar de actie/RPG.

Vandaag kwam de 1,07 update uit. Deze bracht een enorme hoop veranderingen met zich mee, voornamelijk gefocust op de gescheiden tweaks van PvP en PvE. De nieuwe update zat echter vol met onbedoelde verrassingen. Zo werden er nieuwe area's gevonden in de code en werd ray-tracing benoemd. Als kers op deze onopzettelijke taart werd er in de code DLC01 gevonden. Waarom zet je een nummer achter de DLC? Dat doe je voornamelijk als je ze optelt. Dat Elden Ring meerdere uitbreidingen gaat ontvangen is niet onbedenkelijk. Elden Ring is wereldwijd meer dan 16 miljoen keer verkocht, dus met DLC kan je daar nog flink aan verdienen.

Bekijk hier onze review van Elden Ring.

Elden Ring is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Lees hier alles wat je moet weten over Elden Ring.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord