Er komt een schokkend Pokémon GO event aan

Geplaatst: 28 april 2023 11:35
-

Het tiende seizoen van Pokémon GO is momenteel nog in volle gang en gaat in mei nog vrolijk verder. Dit gebeurt met het An Instinctive Heroe-evenement, waarbij Elektrische Pokémon in het spotlicht staan.

Zorg dat je telefoon is opgeladen, want begin mei heeft Team Instinct leider Spark jouw hulp nodig. Nadat je Blanche hebt geholpen, wacht hij op jouw hulp. Hij werkt samen met zijn partner Elekid. Het nieuwe event draait om het uitbroeden van eieren en de elektriciteitssoort neemt een prominente rol in. Hoe kan dat ook anders als je te maken hebt met Spark en Elekid? Daar blijft het overigens niet bij, want een aantal Pokémon kunnen binnenkort hun debuut in Pokémon GO tegemoet zien. Zo worden Larvesta en Volcorona richting de mobiele game gebracht, maar is het binnenkort ook mogelijk een shiny Mantyke aan je collectie toe te voegen. Vergeet overigens in mei ook niet je Pokémon GO bonussen bij Heroes Made in Asia te verzilveren.

Pokmon GO event mei Spark An instinctive Hero

An Instinctive Hero luidt de laatste maand van seizoen tien in Pokémon GO in. Het evenement loopt van 2 mei tot en met 8 mei.

Bron: Pokémon GO
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Ontwikkelaar:

Niantic Labs

Uitgever:

Nintendo

Release:

15 juli 2016

Mobile

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord