Scoor Pokémon GO bonussen tijdens Heroes Made in Asia

Geplaatst:

Mocht je van plan zijn om over enkele weken Heroes Made in Asia te bezoeken, zorg dan dat je telefoon opgeladen is. Tijdens het evenement kun je namelijk rekenen op unieke Pokémon GO bonussen.

Heroes Made in Asia wordt jaarlijks gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem en dat is dit jaar niet anders. Over een paar weken staat het namelijk weer te gebeuren. Zoals je gewend bent van het evenement valt er weer enorm veel te beleven op het gebied van de Aziatische (pop)cultuur. Dit uit zich niet alleen in de verschillende voedselstands die er te vinden zijn, maar er is ook veel te zien omtrent games. Er zijn voldoende stands met merch, er worden live gaming toernooien gehouden en je kunt genieten van verschillende optredens.

Dit jaar slaan de organisatie van Heroes Made in Asia de handen ineen met Pokémon GO, want als je aanwezig bent tijdens het evenement dan kun je rekenen op unieke bonussen. Tijdens het event worden er tijdelijk extra Pokéstops geplaatst, je Lure Module blijft maar liefst zes uur lang actief en het voltooien van een bijzondere Field Research zorgt ervoor dat je oog in oog komt te staan met Porygon, Joltik en Unowns M en A. Mocht je er onverhoopt niet bij kunnen zijn, dan zal tijdens Heroes Dutch Comic Con een soortgelijke samenwerking met Pokémon GO plaatsvinden.

Pokmon GO Heroes Made in Asia

Heroes Made in Asia vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 mei in de Evementenhal te Gorinchem.

Bron: Heroes Made in Asia
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon GO

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile

Releasedatum

15 juli 2016

Ontwikkelaar

Niantic Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord