Ex-bazen Rocksteady hebben nieuwe studio

Geplaatst:

De oprichters van Rocksteady zijn een nieuwe studio gestart. De nieuwe studio heet Hundred Star Games en is gevestigd in Londen.

De nieuwe studio van Sefton Hill en Jamie Walker wordt omschreven als een startup van een AAA-gamestudio die zal bestaan uit "slechts 100 veteranen uit de industrie en opkomende talenten". Het bedrijf is nog niet officieel aangekondigd, maar staat wel al vermeld op de website voor bedrijfsgegevens Endole. De website van de studio is afgelopen oktober live gegaan en geeft aan dat er openstaande vacatures zijn. Hill en Walker verlieten Rocksteady Studios in 2022, na meer dan 18 jaar voor de studio te hebben gewerkt. En ook nog tijdens de ontwikkeling van Suicide Squad: Kill the Justice League. Sinds hun vertrek bij Rocksteady liep het ontwikkelingsproces veel vertraging op, dat zien we terug in hoe vaak de game inmiddels is uitgesteld.

Suicide Squad: Kill the Justice League zou in eerste instantie in 2022 al uitkomen, maar dat is verplaatst naar over een paar weken, op 2 februari.

Bron: Polygon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Suicide Squad: Kill The Justice League

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 februari 2024

Ontwikkelaar

Rocksteady Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord