Fable-ontwikkelaars spreken zich uit over nieuwste trailer

Geplaatst:

De Xbox Games Showcase van 2023 kende een aantal bangers en eentje daarvan draagt de naam Fable. Via Twitter hebben een aantal ontwikkelaars meer over de trailer en de avonturengame vermeld.

'Lead Lighting Artist' Lukas Koelz en 'Principal Animator' Chris Goodall spreken over een aantal feitjes rondom Fable. Zo is de nieuwste trailer opgenomen op een Xbox Series X en maakt de game gebruik van Playgrounds eigen engine, genaamd Forzatech. Dit is dezelfde engine, waar de Forza Horizon-games op gebouwd zijn. Goodall laat weten dat een aantal animatiebeelden in de trailer onderdeel zijn van de combat in-game. Er werd getwijfeld of de Fable-trailer wel helemaal in-engine of in-game zou zijn. Koelz laat weten dat dit soort twijfelachtige reacties alleen maar beschouwd worden als complimenten voor Playground.

Check hier de opening van de Xbox Games Showcase met de nieuwe beelden van Fable.

Fable is in ontwikkeling voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Lukas Koelz
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fable

Series

Fable

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord