Gerucht: Xbox teaset Fable voor Xbox Games Showcase

Geplaatst:

Het social media account van Xbox is mensen al een beetje warm aan het maken voor de aankomende showcase. Een recente tweet lijkt echter te hinten naar meer.

Voor deze tweet is het handig dat je even de oren spitst en luistert naar de muziek. Hoor je de melodie? Het is een deuntje afkomstig uit Fable. De RPG-franchise van Xbox heeft al een tijdje niks meer van zich laten horen. De laatste keer dat we Fable te zien kregen, was tijdens de Xbox Games Showcase van 2020 toen een reboot van Fable werd aangekondigd. Gaan we eindelijk de eerste gameplaybeelden zien van de felbegeerde RPG? Het is een mogelijkheid, maar er wordt ook gespeculeerd over een moderne remaster voor de bestaande trilogie. Eventjes de originele games spelen, voordat je met de nieuwigheid aan de slag gaat. Xbox heeft daar natuurlijk een handje in, kijk bijvoorbeeld naar Halo: The Master Chief Collection. Op het moment van schrijven heeft Xbox nog niks bevestigd of ontkracht.

Check de tweet hieronder en oordeel zelf maar. Kom vooral op 11 juni terug, wanneer we de Xbox Games Showcase onder de loep nemen!

De Xbox Games Showcase en Starfield Direct zijn te bekijken op 11 juni vanaf 19:00 uur.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fable

Series

Fable

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord