Fable

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score -

Gerucht: Xbox teaset Fable voor Xbox Games Showcase

Het social media account van Xbox is mensen al een beetje warm aan het maken voor de aankomende showcase. Een recente tweet lijkt echter te hinten naar meer.

Voor deze tweet is het handig dat je even de oren spitst en luistert naar de muziek. Hoor je de melodie? Het is een deuntje afkomstig uit Fable. De RPG-franchise van Xbox heeft al een tijdje niks meer van zich laten horen. De laatste keer dat we Fable te zien kregen, was tijdens de Xbox Games Showcase van 2020 toen een reboot van Fable werd aangekondigd. Gaan we eindelijk de eerste gameplaybeelden zien van de felbegeerde RPG? Het is een mogelijkheid, maar er wordt ook gespeculeerd over een moderne remaster voor de bestaande trilogie. Eventjes de originele games spelen, voordat je met de nieuwigheid aan de slag gaat. Xbox heeft daar natuurlijk een handje in, kijk bijvoorbeeld naar Halo: The Master Chief Collection. Op het moment van schrijven heeft Xbox nog niks bevestigd of ontkracht.

Check de tweet hieronder en oordeel zelf maar. Kom vooral op 11 juni terug, wanneer we de Xbox Games Showcase onder de loep nemen!

De Xbox Games Showcase en Starfield Direct zijn te bekijken op 11 juni vanaf 19:00 uur.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?