Fallout 76 krijgt meerdere updates in 2024

Geplaatst:
Aangepast: 9 januari 2024 12:38

Bethesda heeft laten weten dat Fallout 76 in 2024 meerdere updates gaat ontvangen. Waaronder de tweede Atlantic City-update genaamd Atlantic City: America’s Playground.

Deze maand verscheen het eerste deel van Atlantic City in Fallout 76. In de lente van 2024 wordt de stad uitgebreid met een nieuwe update. Met de Atlantic City-America’s Playground wordt er nieuwe missies, beloningen en gebieden toegevoegd. Je zult de strijd moeten aangaan met Jersey Devil. Later in het jaar wordt de map van Fallout 76 een stukje groter, want de zuidelijke bossen van Shenandoah in Virginia worden toegevoegd. Ook hier kun je een uitgebreide verhaallijn met nieuwe missies en factions verwachten. Daarnaast keren de Seasonal Events terug in 2024 en kun je aan de slag met een paar nieuwe events. Uiteraard gaat Bethesda ook door met het verbeteren van de game. In de blogpost worden de spelers van Fallout 76 bedankt, want in totaal hebben zeventien miljoen spelers de wereld van Fallout 76 betreden.

Fallout 76 plannen voor 2024 1Fallout 76 plannen voor 2024 1Fallout 76 plannen voor 2024 1

Fallout 76 is al een aantal jaar te spelen via pc, Xbox One en PlayStation 4. Je kunt hier onze oorspronkelijke review van Fallout 76 lezen.

Bron: Fallout Bethesda

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord