Trailer: Fallout 76: Atlantic City verschijnt in december

Geplaatst:

Atlantic City komt naar Fallout 76, maar er zijn wat veranderingen doorgevoerd. Welke veranderingen dat zijn en op welke datum de Fallout 76: Atlantic City verschijnt kregen we te horen in de nieuwe trailer.

Sinds de review van Fallout 76 heeft de game al meerdere updates ondergaan. Zo werden de missies uitgebreid met Fallout 76: Steel Dawn en moest je een nederzetting beschermen in Fallout 76 - Expeditions: The Pitt. Nu in 2023 is het de beurt aan de Atlantic City update. Zoals de naam al prijsgeeft krijg je te maken met een compleet nieuwe stad en dat betekent nieuwe locaties, fracties, vijanden en missies. Er is zelfs een casino waar je lekker kunt gaan gokken. Omdat Fallout: Atlantic City zoveel content bevat hebben de ontwikkelaars besloten om de update op te splitsen in twee delen. In december kun je aan de slag met het eerste gedeelte van Atlantic City.

De eerste update van Fallout 76: Atlantic City gaat op 5 december live. Als je de update wil testen dan kun je op 3 oktober de Public Test Service opstarten.

Bron: Xbox Tokyo Game Show 23

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord