Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Trailer: Fallout 76 - Expeditions: The Pitt heeft je hulp nodig

Bethesda bracht tijdens de Xbox& Bethesda Games Showcase een nieuwe story trailer voor Fallout 76. Het verhaal draait allemaal om The Pitt.

In de nieuwe aankomende content voor Fallout 76 wordt er een beroep gedaan op jouw skills door The Pitt. Een gemeenschap dat zich moet zien te weren tegen allerlei monsters. Om dit vol te kunnen houden roepen ze jouw hulp in. Het verhaal wordt uit de doeken gedaan in een nieuwe trailer. De trailer is voorzien van de zoetgevooisde zangkunsten van Petula Clark met haar hit Downtown. De gemeenschap van The Pitt leeft - zoals de naam allicht doet vermoeden - namelijk niet echt aan de oppervlakte, maar een beetje verscholen om niet te snel ontdekt te worden. Dat laatste is niet helemaal gelukt, gezien ze jouw hulp maar al te hard nodig hebben. Expeditions: The Pitt is de derde uitbreiding uit de Fallout 76 roadmap voor dit jaar.

Fallout 76 - Expedition: The Pitt verschijnt in september 2022.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?