Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Fallout 76

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 14 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Dit is de roadmap van Fallout 76 voor dit jaar

Er staat weer een hoop nieuwe content voor Fallout 76 in de planning. In een fonkelnieuwe roadmap zien we precies wat ons dit jaar te wachten staat.

Fallout 76 werd oorspronkelijk uitgebracht in een staat waar niet alle fans tevreden mee waren. Door de vele updates van Fallout 76 is er een hoop veranderd. Ook in 2022 wordt de game nog volop bijgewerkt. In een kersverse roadmap zien we precies wat voor content er dit jaar op de planning staat. Er valt ieder seizoen weer wat nieuws te beleven. In de lente maken we kennis met Invaders from Beyond. Er staan dan onder andere nieuwe publiekelijke evenementen en een update voor Fallout Worlds in de planning. In de zomer staan er tevens nieuwe openbare evenementen in het zonnetje, waaronder Test Your Metal. In de herfst maken missies en fonkelnieuwe beloningen hun opwachting. Ten slotte komt The Fizziest Show on Earth in de winter naar Appalachia. Ook dan zijn er weer nieuwe openbare evenementen en staat er een region boss op je te wachten. Ieder jaargetijde gaat tevens gepaard met een nieuw seizoen in Fallout 76. Je kunt de volledige roadmap in de onderstaande afbeelding zien.

Het is nog niet exact bekend wanneer de nieuwe content in Fallout 76 verkrijgbaar is.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?