Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score -

Far Cry 2 vraagt veel ruimte

We wisten al dat bij de PlayStation 3 spellen wel eens gedeeltelijk geïnstalleerd moeten worden. Bij Far Cry 2 is dat niet anders, al is het wel opvallend hoeveel ruimte er wel niet nodig is om de game te kunnen spelen.

Er is namelijk een installatie van 3.5 gigabyte nodig voordat je Far Cry 2 kunt gaan spelen. Dat is vrij veel, als je bedenkt dat er ook een PlayStation 3 met 40 gigabyte harde schijf bestaat. Dat neemt dus al bijna 10% van je schijf in beslag, naast de andere games, muziek en data die je er misschien al op hebt staan. Daartegenover staat wel weer de garantie dat je Far Cry 2 heel soepeltjes kunt spelen. Maar zeg nou zelf, is de game zo'n installatie niet gewoon dubbel en dwars waard?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?