Far Cry 3: Blood Dragon

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 mei 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Far Cry 3: Blood Dragon krijgt mogelijk een vervolg

Het is goed mogelijk dat er een vervolg zal komen op Far Cry 3: Blood Dragon. Acteur Michael Biehn, die de stem insprak van hoofdpersonage Rex Colt, heeft namelijk verteld dat creative director Dean Evans graag een vervolg zou zien.

Creative director Dean Evans belde me afgelopen nacht op en hij was nogal enthousiast. Hij heeft vandaag een vergadering en volgens mij wil hij een franchise van Blood Dragon maken.

Far Cry 3: Blood Dragon speelt zich af in de 'toekomst' in het jaar 2007. Hier kunnen spelers de rol aannemen van de Mark IV Cyber Commando Rex Colt die het opneemt tegen een cyberborgleger en bloeddraken. De game kwam vorige week uit voor PlayStation Network, Xbox LIVE en de pc en werd in de review van Ruud beloond met vier sterren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?