FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 09 demo trapt zich in Xbox Live

Het eind van het jaar zit er weer aan te komen en dat betekent dat er weer een nieuwe FIFA komt. Inmiddels is er voor FIFA 09 al een pc-demo verschenen en vandaag is die er ook voor de Xbox 360.

Je kan in de demo spelen met 6 teams, waaronder Marseille, Schalke 04, Real Madrid, Chelsea, AC Milan en Toronto FC. De wedstrijden duren 2 keer 2 minuten en spelen zich af in het New Wembley stadion.

FIFA 09 komt op 3 oktober uit voor elke denkbare console.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?