FIFA 09 krijgt wekelijkse spelersupdates

Geplaatst:
Aangepast: 3 juni 2018 11:18

EA heeft zojuist laten weten dat FIFA 09 een interessante feature krijgt, te weten Live Season.

Live Season houdt in dat je wekelijks een update ontvangt van EA. Deze update past automatisch de stats van alle spelers in de game aan. Nu is dat op zich niet zo spannend, maar wel wanneer ik je vertel, dat deze aanpassingen gedaan worden aan de hand van de prestaties van elke speler in zijn real-life competitiewedstrijden. Elke week zullen een flink aantal mensen de echte competitiewedstrijden analyseren en op basis daarvan de statussen aanpassen.

Speelt Henry dus een briljante wedstrijd, dan zullen zijn stats omhoog gegooid worden. Speelt hij echter als een natte krant, dan kelderen zijn puntjes weer even hard. Op deze manier zul je dus elke week met de meest geüpdatete spelers spelen.

Er zit aan dit alles helaas wel een nadeel voor ons Nederlanders. Want we worden wederom niet alleen genaaid met een ontbrekend Nederlands elftal zoals altijd, maar ook de Nederlandse competitie zal niet worden bijgehouden. Op het moment staan alleen de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division, de Franse Ligue 1 Orange, de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Mexicaanse Primera Division op de planning.

FIFA 09 staat op de planning voor 26 september voor Xbox 360, pc, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS en een All Play-versie voor de Nintendo Wii.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 09

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

3 oktober 2008

Ontwikkelaar

EA Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer