FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 09 krijgt wekelijkse spelersupdates

EA heeft zojuist laten weten dat FIFA 09 een interessante feature krijgt, te weten Live Season.

Live Season houdt in dat je wekelijks een update ontvangt van EA. Deze update past automatisch de stats van alle spelers in de game aan. Nu is dat op zich niet zo spannend, maar wel wanneer ik je vertel, dat deze aanpassingen gedaan worden aan de hand van de prestaties van elke speler in zijn real-life competitiewedstrijden. Elke week zullen een flink aantal mensen de echte competitiewedstrijden analyseren en op basis daarvan de statussen aanpassen.

Speelt Henry dus een briljante wedstrijd, dan zullen zijn stats omhoog gegooid worden. Speelt hij echter als een natte krant, dan kelderen zijn puntjes weer even hard. Op deze manier zul je dus elke week met de meest geüpdatete spelers spelen.

Er zit aan dit alles helaas wel een nadeel voor ons Nederlanders. Want we worden wederom niet alleen genaaid met een ontbrekend Nederlands elftal zoals altijd, maar ook de Nederlandse competitie zal niet worden bijgehouden. Op het moment staan alleen de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division, de Franse Ligue 1 Orange, de Duitse Bundesliga, de Italiaanse Serie A en de Mexicaanse Primera Division op de planning.

FIFA 09 staat op de planning voor 26 september voor Xbox 360, pc, PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Nintendo DS en een All Play-versie voor de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?