Films: Dead by Daylight-film in de maak

Geplaatst: 2 maart 2023 19:40
-

Er komen steeds meer filmadaptaties van videogames. De volgende kandidaat in de line-up is één van de meest populaire multiplayer horrorgames op de markt: Dead by Daylight.

Atomic Monster en Blumhouse slaan de handen ineen om de horrorgame naar het grote scherm te brengen. Uiteraard is ontwikkelaar Behaviour Interactive ook betrokken bij het project. Topman Stephen Mulrooney is ontzettend blij met deze kans. Hij vertelt dat hij niet kan wachten om met Jason Blum en James Wan aan de slag te mogen. Bij Behaviour Interactive willen ze unieke en memorabele momenten creëren en nu krijgen ze de mogelijkheid om dat te doen in de bioscopen, aldus Mulrooney. James Wan - oprichter en CEO van Atomic Monster - geeft aan dat Dead by Daylight een liefdesbrief is aan de wereld van horror en ook hij is enthousiast om eraan te gaan werken. Op dit moment zoeken ze nog een regisseur en een scriptschrijver.

Check hier Drie van die redenen om Dead by Daylight uit te proberen.

Dead by Daylight is nu beschikbaar op vrijwel alle moderne platformen.

Bron: Variety
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Ontwikkelaar:

Behaviour Interactive

Uitgever:

Behaviour Interactive

Release:

14 juni 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord