Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Final Fantasy VII Remake INTERgrade

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 10 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Final Fantasy VII Intergrade DLC is PS5-exclusief

De Final Fantasy VII Intergrade DLC voor Final Fantasy VII Remake is PlayStation 5-exclusief. Dit laat Square Enix weten via een FAQ.

In de betreffende FAQ staat vermeld dat Final Fantasy VII Intergrade alleen speelbaar is op de PlayStation 5. Square Enix geeft aan dat dit komt door de optimalisatie die verwerkt zit in de uitbreiding voor de PS5. Final Fantasy VII Intergrade is ook niet los te verkrijgen, spelers moeten in bezit zijn van de PS5-versie van Final Fantasy VII Remake. Een gratis upgrade is beschikbaar voor PlayStation 4-eigenaren van de game, maar de upgrade is niet geldig voor de PlayStation Plus gebruikers. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Final Fantasy VII Intergrade. Bekijk hier de review van Final Fantasy VII Remake.

onbekend

Final Fantasy VII Intergrade is beschikbaar vanaf 10 juni voor de PlayStation 5.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?