Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy XIII pas in 2009

Final Fantasy XIII is het langverwachte nieuwe deel in de Final Fantasy-reeks. Nou hing er een tijdje een gerucht in de lucht dat de game nog in 2008 moet gaan uitkomen. Square-Enix ontkent dit echter.

Square-Enix game director Motomu Toriyama beweert dat de demo in 2008 moet gaan uitkomen op het PlayStation Netwerk, maar dat de game nog onzeker is voor 2008. Het lijkt er op dat FFXIII dit jaar niet meer gaat halen. De fans van Final Fantasy moeten dus nog wachten tot begin 2009, voor dat ze aan dit nieuwe avontuur kunnen beginnen op de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?