Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Third-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score -

Fortnite Creative 2.0 uitgesteld

Slecht nieuws voor mensen die reikhalzend uitkijken naar de lancering Fortnite Creative 2.0. Deze laat namelijk langer op zich wachten, zo laat Tim Sweeney via Twitter weten.

In een reactie op een fanaccount waarin al bijna gevierd wordt dat de nieuwe Unreal Editor naar Fortnite komt, brengt Tim Sweeney het slechte nieuws. Indien er geen uitstel meer komt, kunnen we de release van de Unreal Editor in Fortnite komende week al tegemoet zien; luidt de tweet. De reactie van Sweeney liegt er echter niet om en hij geeft aan dat Fortnite Creative 2.0., zoals dat door velen wordt genoemd toch langer op zich zal laten wachten. Fortnite staat natuurlijk bekend als Battle Royale-game, maar de level editor is ook steeds populairder. Daarom wacht een groot deel van de community vol verwachting op de release van Fortnite Creative 2.0.

Tim Sweeney heeft bevestigd dat Fornite Creative 2.0. nu in maart naar Fortnite komt.

BRON Tim Sweeney

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?