Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Gameplay: Apex Legends: Eclipse gameplay getoond

Apex Legends: Eclipse laat niet lang meer op zich wachten en daardoor is er eindelijk wat gameplay getoond. Hierin zien we de nieuwe legend Catalyst in actie en krijgen we een goed beeld van de nieuwe map Broken Moon.

De nieuwe map heeft de naam Broken Moon en dat zien we terug in de video. Een gedeelte van de map is bedekt met de Eternal Gardens, maar er is ook een donkere kant. Hier draait alles om de gedeeltelijk verwoeste industrie. Om dit terrein te verkennen moet je klimmen of de speciale jump stations gebruiken. Al zie je in de trailer ook dat spelers gebruikmaken van een soort zipline. Catalyst heeft gezworen om haar planeet te beschermen en dat is ook het doel op het moment dat De Apex Games binnenvallen. We maakten al kennis met de nieuwe Legend Catalyst in een eerdere animatievideo. En de launch trailer voor Apex Legends: Eclipse toonde haar gevechtsstijl. In deze video wordt vooral de Broken Moon getoond en zien we spelers in actie.

Uiteraard komt met een nieuw seizoen ook een nieuwe Battle Pass naar de game, waarbij je weer flink wat beloningen kunt vrijspelen.

Catalyst komt samen met de nieuwe map Broken Moon op 1 november naar Apex Legends.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?