Gameplay: Apex Legends: Eclipse gameplay getoond

Geplaatst:

Apex Legends: Eclipse laat niet lang meer op zich wachten en daardoor is er eindelijk wat gameplay getoond. Hierin zien we de nieuwe legend Catalyst in actie en krijgen we een goed beeld van de nieuwe map Broken Moon.

De nieuwe map heeft de naam Broken Moon en dat zien we terug in de video. Een gedeelte van de map is bedekt met de Eternal Gardens, maar er is ook een donkere kant. Hier draait alles om de gedeeltelijk verwoeste industrie. Om dit terrein te verkennen moet je klimmen of de speciale jump stations gebruiken. Al zie je in de trailer ook dat spelers gebruikmaken van een soort zipline. Catalyst heeft gezworen om haar planeet te beschermen en dat is ook het doel op het moment dat De Apex Games binnenvallen. We maakten al kennis met de nieuwe Legend Catalyst in een eerdere animatievideo. En de launch trailer voor Apex Legends: Eclipse toonde haar gevechtsstijl. In deze video wordt vooral de Broken Moon getoond en zien we spelers in actie.

Uiteraard komt met een nieuw seizoen ook een nieuwe Battle Pass naar de game, waarbij je weer flink wat beloningen kunt vrijspelen.

Catalyst komt samen met de nieuwe map Broken Moon op 1 november naar Apex Legends.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord