Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Check nu de multiplayer beelden van Call of Duty: Vanguard

We hebben het al eens in onze preview/ review van Call of Duty: Vanguard Champion Hill gezegd, maar het Call of Duty nieuws is niet te stoppen. Deze week krijgen we namelijk dertig minuten aan nieuwe gameplay en achtergrondinformatie over de multiplayer van Call of Duty: Vanguard.

Veel spelers halen Call of Duty in huis voor de uitstekende singleplayer, maar velen blijven hangen voor de verslavende multiplayer. In Call of Duty: Vanguard kan deze uiteraard niet ontbreken en het was dan ook nog even wachten op de eerste traditionele Call of Duty Multiplayer-beelden. In onderstaande Call of Duty: Vanguard Multiplayer-reveal krijgen we zich op de twintig maps en nieuwe tactische mogelijkheden. Verder gaan ze dieper in op de mechanics en de operators.

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X en pc. Vanaf vandaag is de preload te starten voor de open bèta van Call of Duty: Vanguard. Deze open bèta gaat op 10 september van start voor PlayStation-spelers, start op 16 september voor Battle.net early access spelers en is open voor iedereen vanaf 18 september.

BRON Call of Duty

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?