Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: COD: Vanguard gameplay onthuld tijdens gamescom

Call of Duty: Vanguard is natuurlijk aanwezig tijdens gamescom. Gameplay voor de campaign is namelijk vrijgegeven.

Call of Duty: Vanguard toont het verhaal van de eerste special forces in de Tweede Wereldoorlog. Het hoofdpersonage begon als zuster, maar is uitgegroeid tot een echte vechtersbaas. De sfeervolle beelden lijken het intro te zijn van de first-person shooter. Met een bijzondere shotgun worden er een aantal Nazi's het graf ingeschoten. We zien verder meer van het arsenaal en de set-up van het verhaal. Call of Duty: Vanguard lijkt veel tijd te willen investeren in de singleplayer. Binnenkort gaat de alpha van Call of Duty: Vanguard van start.

Call of Duty: Vanguard is beschikbaar vanaf 5 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON gamescom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?