Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Call of Duty: Vanguard onthuld met releasedatum

Daar is 'ie dan, Call of Duty: Vanguard. Tijdens het in-game evenement in Call of Duty Warzone is de nieuwste Call of Duty-game na veel teasen dan eindelijk onthuld.

Dat Call of Duty: Vanguard in augustus onthuld zou worden, mag geen verrassing zijn. We kregen van de week zelfs al een teaser van Call of Duty: Vanguard te zien. Volgens Activision biedt Call of Duty: Vanguard een Tweede Wereldoorlog-ervaring die je nog nooit eerder hebt gezien in een game. Zoals je mag verwachten van een Call of Duty-game worden de gebruikelijke gamemodi weer voorgeschoteld. Zo is er een campaign, online multiplayer en de populaire zombiemodus. De campaign focust zich op het ontstaan van Task Force One en speelt zich af in zowel Oost- en West-Europa alsook Noord-Afrika. De multiplayer brengt zo'n twintig maps met zich mee waarin spelers zich online kunnen meten met elkaar. De zombiemodus heeft voor het eerst in diens geschiedenis een crossover.

Call of Duty: Vanguard wordt op 5 november gelanceerd op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

BRON Activision

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?