A Plague Tale: Requiem

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score -

Gameplay: Leer meer over het verhaal van A Plague Tale: Requiem

Het laatste nieuws over A Plague Tale: requiem was de releasedatum en een gameplaytrailer. Als je behoefte had om meer informatie dan heeft Focus Entertainment geluisterd. De nieuwe gameplaytrailer toont ons een deel van het verhaal.

In de vorige gameplaytrailer kregen we meer te weten over de nieuwe gameplay-elementen die aanwezig zijn. Met de nieuwe trailer wordt het verhaal een stuk duidelijker. A Plague Tale: Requiem speelt zich enkele maanden na het einde van A Plague Tale: Innocence af. Amicia reist samen met haar moeder, broertje en Lucas naar het zuiden van het land. De plaag en de oorlog hebben dit deel van Frankrijk nog niet bereikt, waardoor ze even kunnen genieten van de rust. Hugo is dol op kermissen en laat er nu net een aanwezig zijn in de stad. Hij heeft echter dromen over een speciaal eiland dat hem blijft roepen. Niet lang daarna keert de Prima Macula terug, waardoor de plaag en de ratten zich verspreiden over de stad. De enige keus die Amicia heeft, is om het eiland te zoeken voordat Hugo wordt verteerd door de ziekte. Welke rol haar moeder en Lucas hebben in het verhaal wordt nog niet duidelijk. Net zoals in het eerste deel ontmoeten ze nieuwe bondgenoten die toegang geven tot andere vaardigheden.

Wil je meer zien over de landschappen en de gameplay dan kun je de nieuwe gamplayertrailer hieronder bekijken.

A Plague Tale: Requiem verschijnt op 18 oktober voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?