A Plague Tale: Requiem

  • Ontwikkelaar Asobo Studio
  • Eerste releasedatum 18 oktober 2022
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Puzzel
  • Gameliner score

Gameplay: A Plague Tale: Requiem releasedatum en gameplay vrijgegeven

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar A Plague Tale: Requiem heeft een releasedatum ontvangen. En dat is niet het enige goede nieuws, want een nieuwe gameplayvideo ligt voor je klaar.

Tijdens de Summer Game Fest Showcase mochten we al even genieten van nieuwe gameplaybeelden van A Plague Tale: Requiem. Maar nu krijgen we een nog beter beeld van de game. De gameplayvideo begint dan ook hartverscheurend met Amicia op een schommel, terwijl ze geduwd wordt door Hugo. Samen jong zijn en plezier hebben, terwijl hun wereld op zijn kop staat. Lang duurt het niet, want wanneer ze de weg vragen in de stad blijkt dat de soldaten al op hun hielen zitten. Het zoeken van het speciale eiland, moet dus nog even op zich laten wachten. Nu Amicia gewond is, is het schuilen in de steengroeve de enige mogelijkheid. Je ziet broer en zus dan ook sluipen en gebruikmaken van nieuwe krachten. Hugo heeft toegang tot een speciaal zicht, waardoor hij kan aanvoelen waar de soldaten lopen. Hierdoor kan Amicia ze vanachter aanvallen met haar mes en vermoorden. Hugo mag ook nog even aan de slag in de video. Hij roept de ratten naar zich toe en het lijkt er dan ook op dat de speler de ratten kan aansturen. Wil je genieten van de nieuwe gameplay? Dan kan dat met de video hieronder.

Voor de console fans is er ook een speciale A Plague Tale: Requiem Collectors Edition te koop. Je krijgt dan niet alleen de game, maar ook een figurine van Hugo en Amicia, een vinyl, drie lithografieën en de broche die Hugo draagt.

A Plague Tale: Requiem verschijnt op 18 oktober voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Focus Showcase

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?