Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Final Fantasy XVI

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 22 juni 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Gameplay: Ruim 20 minuten aan Final Fantasy 16 gameplay

Zoals aangekondigd heeft Sony's State of Play plaatsgevonden en deze stond volledig in het teken van Final Fantasy 16. Sony heeft namelijk ruim twintig minuten aan gameplay getoond.

Mocht je met smart wachten op Final Fantasy 16, dan kwam je tijdens de meest recente State of Play van Sony zeker wel aan je trekken. Naoki Yoshida, producer van de game, praat ons helemaal bij over Final Fantasy 16. In de nieuwe video zien we onder meer beelden van het verkennen, de role playing-elementen en is er ook zeker tijd beschikbaar gesteld om dieper in te gaan op de combat van de game. Zo zien we Clive Rosfield het opnemen tegen Eikons als Titan en Bahamut. Ga dus maar lekker achterover zitten en geniet van ruim twintig minuten aan nieuwe gameplaybeelden van Final Fantasy 16.

Final Fantasy 16 verschijnt 22 juni op de PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?