Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Final Fantasy XVI

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 22 juni 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Nieuwe State of Play focust op Final Fantasy XVI

De State of Play die morgen al gaat plaatsvinden legt de focus op Final Fantasy XVI. Sinds de releasedatum van Final Fantasy XVI is aangekondigd hebben we nog weinig van de game gezien. Daar komt morgen verandering in.

Vorig jaar sloot Final Fantasy XIV de State of Play nog af, maar dit jaar krijgt het een eigen showcase. Wat er precies getoond gaat worden is niet bekend, maar we kunnen in ieder geval nieuwe gameplaybeelden verwachten. De State of Play gaat ongeveer twintig minuten duren. We zullen dan ook zien of de drie wensen voor Final Fantasy XIV van Philip uitkomen. Sinds de aankondiging hebben we alleen wat teaser trailers gezien waarin stukken van het verhaal en het vechtsysteem werden getoond. In de video die gekoppeld is aan de Tweet hieronder, krijgen wel alvast een voorproefje. Als je de game via de pc of Xbox-consoles wil spelen dan is er slecht nieuws, want Finaly Fantasy XIV is een PS5-exclusive.

De State of Play van Final Fantasy XVI is te bekijken via Twitch of YouTube op 13 april om 23:00. Op 22 april verschijnt Final Fantasy XVI voor de PlayStation.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?