Gameplay: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge krijgt releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 9 juni 2022 22:30

We hebben er een flinke tijd op moeten wachten, maar Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge heeft eindelijk een releasedatum. Dat niet alleen, er komt ook een nieuwe vechtersbaas bij!

Na de aanvulling van Splinter en April O'Neil sluit ook Casey Jones zich bij de vechtende schildpadden aan. Casey neemt al zijn sportaccessoires mee en knuppelt Foot Clan-soldaten neer of slaat ze tegen de vlakte met een golfclub. Daar stopt het echter niet, TMNT: Shredder's Revenge is namelijk niet speelbaar in co-op met vier, maar met zes spelers! Dit kan zowel lokaal als online.

De trailer sluit echter af met het leukste nieuws. Teenage Mutant Ninja Turtles verschijnt namelijk op 16 juni 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en pc. De game verschijnt ook nog eens op Game Pass! Wil jij een uitgebreide gameplay sessie bekijken? Check dan hier onze gameplaybeelden van TMNT: Shredder's Revenge! Meer weten over de game zelf? Lees dan hier onze preview van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

Bron: Summer Game Fest
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Series

-

Uitgever

Dotemu

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

16 juni 2022

Ontwikkelaar

Tribute Games Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord