Gameplay: Tiny Tina's Wonderlands trailer toont nieuwe classes

Geplaatst:
Aangepast: 22 oktober 2021 14:01

Er is een nieuwe trailer van Tiny Tina's Wonderland uitgebracht. De trailer bevat gameplaybeelden en een kennismaking van twee nieuwe classes.

Tiny Tina's Wonderland werd onthuld tijdens de Summer Game Fest 2021. Deze first-person shooter speelt zich af in het universum van Borderlands, waarbij Tiny Tina de hoofdrol heeft. In de eerdere gameplaytrailer van Tiny Tina's Wonderland maakten we kennis met de fantasierijke wereld van Tiny Tina, waarin jij je eigen personage kan maken en vooral bezig bent met knallen en looten. De nieuwste trailer gaat dieper in op dit class-systeem. Spelers kunnen uiteindelijk kiezen uit zes unieke classes en we maken alvast kennis met de Stabbomancer en Brr-zerker. Stabbomancers zijn sluipmoorders en vechten met een zwaard, wat deze class ideaal maakt voor spelers die van stealth-modus houden. Brr-zerkers zijn echter minder subtiel en meer geschikt voor gevechten op korte afstand. Zij hebben ijskrachten en maken gebruik van slagwapens.

Tiny Tina's Wonderland wordt op 22 maart 2022 uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Borderlands
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tiny Tina's Wonderlands

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

25 maart 2022

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord