Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Metroid Dread

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Gameplay: Veel Metroid Dread gameplay tijdens Treehouse

De grote klapper van Nintendo kwam deze avond toch wel in de vorm van de aankondiging van Metroid Dread. Zoals toegezegd toont Nintendo in de opvolgende Treehouse veel meer gameplay van Metroid Dread.

Metroid Prime is al ver in de ontwikkelcyclus en Nintendo is dan ook in staat om flink wat gameplay te tonen. De Nintendo Treehouse opent met een interview van Sakamoto Yoshio, producer van Metroid Dread. Hierin krijgen we wat meer achtergrond informatie omtrent de ontwikkeling en de betrokken partijen. Vervolgens krijgen we een flink aantal minuten daadwerkelijk gameplay van de game te zien. Zo zien we nieuwe wapenupgrades van Samus voorbijkomen en maken we kennis met de vrijwel onverwoestbare vijanden die Samus opjagen.

Metroid Dread verschijnt op 8 oktober 2021 voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo Treehouse

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?