Geen current-gen versies voor The Division 2

Geplaatst:

Current-gen versies voor The Division 2 om de game te optimaliseren zijn zeer onwaarschijnlijk. Dit heeft Ubisoft in een interview met MP1st te kennen gegeven.

Als je reikhalzend uit zit te kijken naar een next-gen versie van The Division 2, dan kun je die droom wel laten schieten. Creative Director Yannick Banchereau heeft in een interview aangegeven dat The Division 2 voor de PlayStation 5 en Xbox Series zeer onwaarschijnlijk is. De reden hiervoor is dat ze de game ten volle willen benutten en dat kan alleen als ze zich richten op een bepaalde generatie. Dat zou betekenen dat wanneer er een The Division 2 zou worden gemaakt voor de huidige generatie, ze de PlayStation 4 en Xbox One versie stop zullen zetten. Nu ze dat niet doen, bedienen ze beide generaties, aangezien je wel de PlayStation 4 en Xbox One versie op de huidige generatie consoles kunt spelen.

Ubisoft is nog altijd druk bezig met het ondersteunen van The Division 2. De game bevindt zich inmiddels al in het elfde seizoen en recent is daarin nog de The Division: Descent Mode bij geïntroduceerd. Deze nieuwe gratis modus zorgt ervoor dat je de game weer helemaal met een schone lei kunt beginnen. Je leert er meer over de Black Tusk, Hunters, The Division technologie en Ortiz Robotics. De modus is inmiddels beschikbaar.

The Division 21

The Division 2 is momenteel beschikbaar voor pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: MP1st
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's The Division 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord