Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Geen demo van Tomb Raider: Underworld voor de PlayStation 3

Het hoe en waarom is nog een raadsel, maar Eidos heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe game Tomb Raider: Underworld geen demo krijgt voor de PlayStation 3. Nadat eerder bekend werd verteld dat er exclusieve content voor de Xbox 360 zou komen, wordt de PlayStation 3 nu dus weer achtergelaten zonder demo.

Jammer voor de PlayStation 3-bezitters dus, maar voor de pc en de Xbox 360 is er wel een demo van de game aangekondigd. In de demo kun je het eerste deel van het tweede level spelen. Wanneer de demo uitkomt is nog onbekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?