Gerucht: Dead by Daylight verliest rechten op Leatherface

Geplaatst: 11 januari 2023 10:40

Het lijkt erop dat Dead by Daylight de rechten op Leatherface verloren is. Dat zou betekenen dat het personage uit de game wordt verwijderd.

Het Twitter account DBDLeaks, dat regelmatig nieuws en lekken rondom de game onthuld, deelde onlangs het nieuws dat Leatherface uit Dead by Daylight verwijderd gaat worden. De reden die ze hiervoor geven is dat de ontwikkelaar van de game de rechten op het fictieve personage van The Texas Chainsaw Massacre niet meer heeft. Een van de schijnbare moderators van de DBDLeaks discord suggereerde dat dit te wijten is aan de Texas Chainsaw Massacre game die momenteel wordt ontwikkeld door Sumo Digital en uitgegeven door Gun Interactive ergens dit jaar. Behaviour Interactive heeft nog niet bevestigd dat ze Leatherface verwijderen uit de game. Dead by Daylight staat erom bekend dat ze samenwerkingen hebben met horror films of andere games. In november onthulde Behaviour Interactive nog een nieuw hoofdstuk in het thema van For Honor.

Dead by Daylight kwam uit op 14 juni 2016, maar de game is vandaag de dag nog steeds immens populair.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.