Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Gerucht: Dead by Daylight verliest rechten op Leatherface

Het lijkt erop dat Dead by Daylight de rechten op Leatherface verloren is. Dat zou betekenen dat het personage uit de game wordt verwijderd.

Het Twitter account DBDLeaks, dat regelmatig nieuws en lekken rondom de game onthuld, deelde onlangs het nieuws dat Leatherface uit Dead by Daylight verwijderd gaat worden. De reden die ze hiervoor geven is dat de ontwikkelaar van de game de rechten op het fictieve personage van The Texas Chainsaw Massacre niet meer heeft. Een van de schijnbare moderators van de DBDLeaks discord suggereerde dat dit te wijten is aan de Texas Chainsaw Massacre game die momenteel wordt ontwikkeld door Sumo Digital en uitgegeven door Gun Interactive ergens dit jaar. Behaviour Interactive heeft nog niet bevestigd dat ze Leatherface verwijderen uit de game. Dead by Daylight staat erom bekend dat ze samenwerkingen hebben met horror films of andere games. In november onthulde Behaviour Interactive nog een nieuw hoofdstuk in het thema van For Honor.

Dead by Daylight kwam uit op 14 juni 2016, maar de game is vandaag de dag nog steeds immens populair.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?