Trailer: Dead by Daylight onthult nieuw hoofdstuk

Geplaatst:

Een trailer van het nieuwe hoofdstuk van Dead by Daylight werd onlangs onthuld. In de trailer zien we ook de nieuwe killer, Survivor en map.

Dead by Daylight heeft de officiële trailer voor hoofdstuk 26 vrijgegeven, met een nieuwe Survivor, Killer en map. Het hoofdstuk, getiteld "Forged in Fog", staat gepland voor release later deze maand, maar een bètaversie is momenteel beschikbaar om te spelen op Dead by Daylight's publieke test build, waarmee spelers nieuwe Dead by Daylight content kunnen testen voordat de volledige release plaatsvindt. Toen Dead by Daylight en For Honor een crossover aankondigden, waren veel spelers verward over de samenwerking. De nieuwste update van het spel is echter sterk geïnspireerd op For Honor met de nieuwe moordenaar, genaamd The Knight. Hoofdstuk 26, dat uitkomt op 22 november 2022, heeft zich meteen ontpopt tot de meest unieke Dead by Daylight tot nu toe, met nieuwe moordenaar The Knight die het typische 1v4-karakter van het asymmetrische genre uitdaagt door zijn vermogen om drie AI-wachters op te roepen en te doorlopen die hem in verschillende aspecten van de proef kunnen bijstaan. Eind vorige maand kregen we al een teaser te zien van Forged in Fog.

Hoofdstuk 26 van Dead by Daylight begint op 22 november.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord