Trailer: Dead by Daylight: Forged in Fog teasertrailer verschenen

Geplaatst:

Een nieuw hoofdstuk, in de vorm van een update, maakt zich klaar om te verschijnen in Dead by Daylight. Met de naam Forged in Fog en de nieuwe teaser kunnen we er op los speculeren.

In Dead by Daylight moeten vier spelers de generators op een griezelige map activeren om te ontsnappen. Dat klinkt ontzettend makkelijk, maar je wordt ook nog eens door je grootste nachtmerries achtervolgt. De eerdere dlc's van Dead by Daylight brachten een nieuwe map, Killer en Survivor naar de game. Hetzelfde gaat waarschijnlijk het geval zijn voor Forged in Fog, maar dat is nog niet zeker. Het enige wat de teaser namelijk toont, is een bloederig zwaard. Ja, dat past inderdaad goed bij de naam van het hoofdstuk. Binnenkort rent er misschien wel een enge en bloeddorstige ridder achter je aan.

Op 1 november wordt er meer informatie onthuld. Wanneer Forged in Fog gaat verschijnen is nog niet bekend.
Dead of Daylight is te spelen via de pc, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord