Call of Duty: Warzone

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 maart 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter , Battle Royale
  • Gameliner score

Gerucht: Deze Call of Duty-games komen nog naar PlayStation

Sinds de overname van Activision Blizzard door Microsoft zijn veel Call of Duty-fans ongerust over de toekomst. De aankomende drie games zijn in ieder geval beschikbaar voor de PlayStation.

Dit nieuws kwam naar buiten via een rapport van Bloomberg. Journalist Jason Schreier claimt dat Call of Duty 2022 (naar verluid de Call of Duty: Modern Warfare 2-remake), Call of Duty 2023 (een nieuwe Black Ops-titel) en Warzone 2 in ieder geval nog lanceren op de console van Sony. Daarna zijn er geen bestaande contracten meer die vervuld moeten worden. Phil Spencer heeft onlangs aangegeven dat hij de intentie heeft om Call of Duty op de PlayStation te behouden. Of dit nog steeds zo blijft wanneer de contracten verlopen zijn, dat is nog de vraag natuurlijk. Hij tweette recent dat hij gesproken heeft met de leiders bij Sony en dat Xbox de intentie heeft om Call of Duty op de PlayStation te houden.

Call of Duty gaat al erg lang mee en is altijd multiplatform geweest. Wat gaat er volgens jou gebeuren? Laat het ons weten in de comments!

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?