Gerucht: Nieuwe Hi-Fi Rush content onderweg

Geplaatst: 2 juni 2023 11:52

Voordat Redfall een enorme dreun uitdeelde aan Xbox' reputatie, stond Hi-Fi Rush bekend als één van de betere Xbox-titels die uitgekomen was in de afgelopen jaren. Via steamdb is er ontdekt dat we nieuwe content kunnen verwachten voor de titel van Tango Gameworks.

De website steamdb houdt namelijk in de gaten wanneer een game updates ontvangt of iets in die trant. Nu hebben oplettende fans gespot dat er nieuwe achievements zijn toegevoegd aan de game op Steam. Er zijn tien achievements toegevoegd, maar ze dragen de naam TBA - oftewel to be announced. Naast de titels is de content van de achievements voor nu ook verborgen gehouden. Het lijkt een kwestie van tijd, voordat we te horen krijgen wat dit allemaal te betekenen heeft. De Xbox Games Showcase laat niet lang meer op zich wachten, dus wellicht dat we tijdens die showcase kennis mogen maken met een uitbreiding voor de muzikale actiegame.

Check hier onze review van Hi-Fi Rush. De uitstekende actiegame heeft een mooi plek bemachtigd in onze top 10 beste games van 2023 (januari t/m maart).

Hi-Fi Rush is nu beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: steamdb.info
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hi-Fi Rush

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 januari 2023

Ontwikkelaar

Tango Gameworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.